×
HELL Energy Shell nyereményjáték

Vásárolj a Shell magyarországi töltőállomásain egyidejüleg 2 db HELL energiaitalt, és a Tiéd lehet a napi, heti nyereményeink egyike vagy a fődíj, egy autós hűtő.

A Promóció időtartama: 2023.07.03. – 2023.07.30.

Kódfeltöltés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egyidejűleg 2 db HELL energiaitalt!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj a Shell magyarországi töltőállomásain egyidejüleg 2 db HELL energiaitalt 2023. július 3. és 2023. július 30. között, és a Tiéd lehet a napi, heti nyereményeink egyike vagy a fődíj, egy autós hűtő.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Résztvevő termékek
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.07.03 - 2023.07.30
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

 • HELL Classic
 • HELL Black Cherry
 • HELL Strong Apple
 • HELL Strong Red Grape
 • HELL Strong Watermelon
 • HELL Focus+
 • HELL Zero
 • HELL Zero Strawberry
 • HELL Zero Red Currant – Pink Grapefruit
 • HELL Summer Cool Exotic Candy
 • HELL Summer Cool Raspberry Candy
 • HELL Multi+

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj egy alkalommal 2 db HELL Energiaital terméket bármelyik magyarországi Shell töltőállomáson, majd a termék megvásárlását követően a hellenergyjatekok.hu/shell weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert).

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított két héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék teljes időtartamára a Napi 1 (egy) darab, összesen 28 (huszonnyolc) darab Napi Nyertes Időpontot és a Heti 1 (egy), összesen 4 (négy) darab Heti Nyertes időpontot a Lebonyolító a véletlenszerűség elvét követve számítógépes program segítségével a promóció megkezdése előtt 2023. június 30. napján 10:00 órakor sorsolja ki.

A Játékban kisorsolásra kerül az alábbi fődíj: 1 (egy) darab egyedi HELL autós hűtő.

A Fődíj sorsolására 2023. július 31. napján 10:00 órakor kerül sor

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A Napi Nyeremények nyertes Játékosait a sorsolástól számított 3 munkanapon belül értesíti ki a Lebonyolító SMS útján.
A Heti Nyeremények nyertes Játékosait az érintett Játékhetet követő hétfő 23 óra 59 percig értesíti ki a Lebonyolító SMS útján.
A Fődíjnyertes Játékosát a sorsolástól számított 3 munkanapon belül értesíti telefonon.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Nyereményeket a nyertes Játékos által megadott címre futárszolgálattal vagy postai úton juttatja el a Lebonyolító az Értesítést követő 90 (kilencven) naptári napon belül, amennyiben a Játékos által megküldött Blokk megfelel a jelen Játékszabályzatban foglaltaknak. A Játékos által megadott postázási cím hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező illetve a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményeden külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kívánsz részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatod, úgy kérjük jelezd a hellenergy@cspromo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az hellenergy@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.