×
HELL Energy Coffee - Reál nyereményjáték

Vásárolj a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben egyidejüleg 2 db HELL Energy Coffee terméket (ízek: Latte, Rum-Walnut, Slim Latte, Coconut, Salted-Caramel, Cappuccino, Double Espresso), és a Tiéd lehet a napi nyeremények egyike vagy a fődíj, egy 200.000 Forint értékű utalvány az Avalon Resort&Spa szállodába.

A Promóció időtartama: 2022.11.01. – 2022.11.30.

Kódfeltöltés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egyidejüleg 2 db Energy Coffee terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben egyidejüleg 2 db HELL Energy Coffee terméket (ízek: Latte, Rum-Walnut, Slim Latte, Coconut, Salted-Caramel, Cappuccino, Double Espresso), 2022. november 1. és 2022. november 30. között és a Tiéd lehet a napi nyeremények egyike vagy a fődíj, egy 200.000 Forint értékű utalvány az Avalon Resort&Spa szállodába.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
Napi 3 csomag fém szívószál
Fődíj 1 db 200.000 Ft értékű utalvány az Avalon Resort&Spa szállodába
Résztvevő termékek
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.11.01 - 2022.11.30
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

HELL ENERGY COFFEE LATTE
HELL ENERGY COFFEE RUM-WALNUT
HELL ENERGY COFFEE SLIM LATTE
HELL ENERGY COFFEE SALTED-CARAMEL
HELL ENERGY COFFEE COCONUT
HELL ENERGY COFFEE CAPPUCCINO
HELL ENERGY COFFEE DOUBLE ESPRESSO

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj egyidejűleg 2 db HELL Energy Coffee (Latte, Rum-Walnut, Slim Latte, Coconut, Salted Caramel, Cappuccino, Double Espresso) terméket a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben majd a vásárlást követően a www.hellenergyjatekok.hu/real  weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított két héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei
- napi 3 csomag (összesen: 90 csomag) fém szívószál

A Napi Nyertes Időpontot, a Lebonyolító a véletlenszerűség elvét követve számítógépes program segítségével a promóció megkezdése előtt 2022. október 28. napján 10:00 órakor sorsolja ki.


A Fődíj 1 db 200.000 Forint értékű utalvány az Avalon Resort&Spa szállodába.

A fődíj sorsolására 2022. december 2. napján 10:00 órakor számítógép segítségével a véletlenszerűség elvét követve kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményen külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük veled a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatodat, úgy kérjük jelezd az hellenergy@cspromo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az hellenergy@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.