×
HELL Energy Lukoil nyereményjáték

Vásárolj a Lukoil magyarországi töltőállomásain egy alkalommal 2 db 250 milliliteres HELL energiaitalt, és a Tiéd lehet a napi, heti nyereményeink egyike vagy a fődíj, egy autós hűtő.

A Promóció időtartama: 2022.09.19. – 2022.10.16.

Kódfeltöltés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egyidejűleg 2db 250ml-es HELL energiaitalt!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásárolj a Lukoil magyarországi töltőállomásain egy alkalommal 2 db 250 milliliteres HELL energiaitalt 2022. szeptember 19. és 2022. október 16. között, és a Tiéd lehet a napi, heti nyereményeink egyike vagy a fődíj, egy autós hűtő.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Résztvevő termékek
Kódfeltöltés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.09.19 - 2022.10.16
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Az összes 250 ml-es kiszerelésű HELL ENERGY energiaital és HELL ENERGY ZERO ital.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj egy alkalommal 2 db 0.25 literes HELL Energiaital terméket bármelyik magyarországi Lukoil töltőállomáson, majd a termék megvásárlását követően a hellenergyjatekok.hu/lukoil weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert).

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított két héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék teljes időtartamára a Napi 1 (egy) darab, összesen 28 (huszonnyolc) darab Napi Nyertes Időpontot és a Heti 1 (egy), összesen 4 (négy) darab Heti Nyertes időpontot a Lebonyolító a véletlenszerűség elvét követve számítógépes program segítségével a promóció megkezdése előtt 2022. szeptember 15. napján 10:00 órakor sorsolja ki.

A Játékban kisorsolásra kerül az alábbi fődíj: 1 (egy) darab egyedi HELL autós hűtő.

A Fődíj sorsolására 2022. október 18. napján 10:00 órakor kerül sor

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A Napi Nyeremények nyertes Játékosait a sorsolástól számított 3 munkanapon belül értesíti ki a Lebonyolító SMS útján.
A Heti Nyeremények nyertes Játékosait az érintett Játékhetet követő hétfő 23 óra 59 percig értesíti ki a Lebonyolító SMS útján.
A Fődíjnyertes Játékosát a sorsolástól számított 3 munkanapon belül értesíti telefonon.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Nyereményeket a nyertes Játékos által megadott címre futárszolgálattal vagy postai úton juttatja el a Lebonyolító az Értesítést követő 90 (kilencven) naptári napon belül, amennyiben a Játékos által megküldött Blokk megfelel a jelen Játékszabályzatban foglaltaknak. A Játékos által megadott postázási cím hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező illetve a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményeden külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kívánsz részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatod, úgy kérjük jelezd a hellenergy@cspromo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az hellenergy@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.