×
HELL ENERGY Coffee - Tesco

Vásárolj a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal 3 db Hell Energy Coffee terméket (ízek: Latte, Coconut, Slim Latte, Cappucino, Double Espresso), és a Tiéd lehet a napi és heti nyeremények egyike vagy a fődíj egy 150.000 Ft értékű Avalon voucher.

A Promóció időtartama: 2021.11.04. – 2021.12.02.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egy alkalommal 3 db Hell Energy Coffee terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Nyeremények
Résztvevő Termékek
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2021.11.04 - 2021.12.02
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Hell Energy Coffee termékek (ízek: Latte, Slim latte, Cappucino, Coconut, Double espresso)

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon egy alkalommal 3 db Hell Energy Coffee (ízek: Latte, Slim latte, Cappucino, Coconut, Double espresso) terméket majd a termék megvásárlását követően a www.hellenergyjatekok.hu/energycoffee weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei napi 5 db (össz.: 140db) Energy Coffee 350ml-es rozsdamentes bögre és heti 1 db (össz. 4db) fehér színű Fujifilm Instax Mini 11

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2021. november 2. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja egy 150.000 Forint értékű utalvány az Avalon Resort&Spa szállodába.
A fődíj sorsolására 2021. december 6. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az hellinfo@checksum.hu  email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az hellenergy@cspromo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.